Laat de software het werk doen! HRprtl.nl

Vraag direct een offerte aan

Uw salarisadministratie altijd zo efficiënt mogelijk

U kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. Maar het is ook mogelijk om uw salarisadministratie zélf te doen met efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts.

Salarisadministratie in de cloud

Door het efficiënte werken in de cloud heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. Met altijd toegang tot uw beveiligde omgeving wordt papierwerk geheel overbodig en hoeft u zich geen zorgen te maken over het bewaren van documenten.

Tijdsbesparing door overzicht

U heeft altijd toegang tot uw actuele HR- en salarisgegevens. Hierdoor kunt u direct strategische beslissingen maken voor uw organisatie. Geen onoverzichtelijke analyses, maar direct een duidelijk en visueel overzicht van de gegevens die u wilt zien.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van HRPRTL.NL!

Salarisrapportages en aangiftes

Online heeft u altijd toegang tot salarisrapportages, zoals bijvoorbeeld de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters.

ESS & MSS apps

HRPRTL.NL biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers en managers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

Direct koppelen

HRPRTL.NL kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere software. U kunt gebruik maken van de standaard integraties of uw eigen software koppelen.

Verlofregistratie

Met HRPRTL.NL kunt u online uw verlof registreren. U kunt HRPRTL.NL het verlofsaldo laten berekenen en u kunt eenvoudig de verlofaanvragen registeren.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op HRPRTL.NL een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

Verzuimregistratie

Met HRPRTL.NL kunt u eenvoudig en efficiënt het verzuim registreren en begeleiden, waardoor uw werknemer weer sneller aan de slag is én waardoor u voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Duidelijke tarieven voor onze HR- en Salarisdienstverlening

Optie 1
-
Optie 2
-
Optie 3
-

Zelf doen Nmbrs®

Met HRprtl.nl als kennisbank en backup.

Zelf doen HRprtl.nl

In eigen beheer, maar vooraf ingericht en onderhouden door Incomme

Samen met HRprtl.nl

Als echte salariskennis ontbreekt en u de continuïteit van de salarisverwerking wilt waarborgen.

Nmbrs® Support plus

Speciaal voor bedrijven die gebruik maken van de software van Nmbrs® bieden wij een supportplus contract aan. Wij kennen Nmbrs® door en door en kunnen u optimaal ondersteunen bij specifieke inrichtingsvraagstukken of bij de periodieke verloning wanneer u kampt met onderbezetting. Daarnaast kunnen wij u voorzien van advies op het gebied van bijvoorbeeld loonkostenoptimalisatie, arbeidsrecht en sociale verzekeringen.

HRprtl.nl

Waarom besteden bedrijven hun salarisverwerking uit? Het kan voordeliger en efficiënter door zelf een HR- en salarissysteem in huis te halen: alle gegevens op ieder gewenst moment bij de hand, vaak met één druk op de knop. HRprtl.nl biedt alles wat bedrijven nodig hebben om hun HR- en salarisadministratie efficiënt en ‘in huis’ te voeren.

HRprtl.nl

In deze variant verwerkt HRprtl.nl uw salarisadministratie. U krijgt online toegang tot uw personeels- en salarisadministratie en kunt zelf periodieke mutaties ingeven. Alle periodeoutput wordt digitaal via internet beschikbaar gesteld. Daarnaast kunt u een volwaardig personeelsdossier opbouwen en beschikt u over uitgebreide HR- en rapportagemogelijkheden.